HomeV3Позадина на производот

Сала за предавања на Светскиот прстен

Добар ветер, добра вода, добра животна серија на размислување и уживање

Во 13:30 часот на 30 ноември 2022 година, сесијата за прочистување на водата преку интернет размена „Добар ветер, добра вода, добар живот“ заеднички планирана од Здружението за прочистување на свеж воздух и вода на Кина, асоцијација за метална конструкција на згради, Шангај Хеџиа изложбена компанија. , Ltd. и Интегрираната маркетинг платформа Shihuantong ве поканија и со нетрпение го очекуваа вашето учество!

Го поканивме Qiu Bu, виш потпретседател на AO Smith Group и претседател на кинеската компанија во областа на здрава вода, Wang He, извршен потпретседател на Здружението за прочистување свеж воздух и вода на кинеската асоцијација за градежни метални конструкции и генерален секретар на Comfortable Home Бранч, Жао Каи, потпретседател на Шенжен Ангел, Гу Чунпенг, генерален директор на индустријата за прочистување на водата Хаиер Жиџиа и Зенг Дуо, потпретседател на Били Груп.На состанокот тие ќе анализираат од перспектива на политиката и индустријата, ќе го споделат со вас развојот на брендот и ќе разговараат за тоа како претпријатијата можат да постигнат намалување на трошоците и зголемување на ефикасноста, индустриско зајакнување и распоред на иднината под трендот на интелигенција, дигитализација и интеграција во индустријата за прочистување на водата.

Посебна благодарност до следните партнери:LIGHTBEST CO., LTD, NINGBO AIGOOU ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ПРОЧИСТУВАЊЕ НА ВОДАТА, ООД, HUAIAN YUXIANG ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА, ООД, HUBEI LINJIAO TECHNOLOGY CO., LTD.ЗА НИВНОТО УЧЕСТВО И ПОДДРШКА НА ОВАА КОНФЕРЕНЦИЈА!

Сала за предавања на Светскиот прстен1 Сала за предавања на Светскиот прстен2


Време на објавување: Декември-01-2022 година